Loading...
Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

Hot chicken wings

Den perfekta plockmaten

Mängd
1 kg Kycklingvingar
1 st Spansk peppar, röd
1 st Spansk peppar, grön
Koriander, färsk.

Sås
1 msk Tabasco sriracha
1 msk Kikkoman
3 msk Sweet chilisås
1 st Vitlöksklyfta

  • Förbered grillen för grillmetod indirekt.
  • Skala och finhacka vitlöksklyftan.
  • Blanda samman ingredienserna till såsen i en skål.
  • Vänd ned kycklingvingarna i såsen och blanda så att att vingarna täcks av sås.
  • Skär den spanska pepparn i tunna skivor.
  • Finhacka koriander.
  • Börja tillagning av kycklingvingarna direkt över värmekällan och grilla tills de får lite färg.
  • Fortsätt tillagningen över indirekt värme i 15 minuter.
  • När kycklingvingarna fått en fin färg och en kärntemperatur på ca 72-75 °C är de klara.
  • Lägg kycklingvingarna snyggt på en skärbräda och toppa med spansk peppar, koriander och Tabasco sriracha.TIPS
  • Önskas ännu mer hetta i smaken, så kan du ha med några droppar Tabasco scorpion i såsen.
  • Servera tillsammans med en srirachamajo. Hellmann’s majonnäs blandat med Tabasco sririacha.
  • Skall du använda frysta kycklingvingar, så kan du tina den i kylskåpet över natten.

Portioner

4

Förberedelser

15 min

Tillagning

20 min

Grillmetod

Indirekt

Svårighet

Enkel

Styrka

Het
Följ oss för mer inspiration
Tillbehör som har använts